Site Overlay

Dit is de beste webhosting voor jouw website!

Na heel wat uren achter mijn laptop hosting firma’s te hebben vergeleken, gebruik ik inmiddels al super lang deze webhosting. In dit artikel schrijf ik over hoe je een eigen website begint, wat je daarvoor nodig hebt en wat de beste webhosting is die ik tot nu toe heb kunnen vinden!

Uhm, WAAR BEGIN IK?

Voor het opzetten van een website heb je een organisatie nodig waar je “domeinnamen” en “webhostingspakketten” kunt kopen. Jouw unieke www. (domeinnaam) dus, plus een servicepakket (webhostingspakket) die je bestelt bij een hostingsfirma. Zo’n webhostingspakket werkt eigenlijk als een telefoonabonnement: je spreekt van tevoren af hoe groot jij denkt dat je website gaat worden. Je spreekt voor zo’n pakket bijvoorbeeld een hoeveelheid gigabytes af die je later weer kunt aanpassen.

 

Je hebt dus twee dingen nodig: de domeinnaam (die je zelf verzint) en het webhostingspakket (die je zelf kiest). Maar het begint allemaal bij een hostingorganisatie. Die organisatie is er om jou te laten zien of de domeinnaam die je bedacht hebt nog beschikbaar is en of hij een voor jou aantrekkelijk webhostingspakket kan aanbieden. Bovendien is zo’n hostingorganisatie er als je technische problemen ervaart. Een deel van het bedrag dat je via een webhostingspakket aan zo’n firma betaalt is dus ook voor de klantenservice die zij je geven.

 

Een hostingorganisatie kan je dus helpen meer online zichtbaarheid te creëren voor jou en je werkzaamheden, door een passende website mogelijk te maken!

 

Maar welke bedrijven zijn er allemaal, en welke moet je kiezen?

 

Met een vragenrondje in mijn omgeving kwam ik namelijk niet veel verder, toen ik een tijd geleden nieuw was in de wereld van websites. Ik merkte dat veel van mijn ondernemende vrienden zich maar ergens bij een provider op hadden gegeven zonder écht te weten wat ze nu eigenlijk betaalde of wat het pakket nu eigenlijk inhield.

 

Bovendien is het zakelijke gedeelte van je carrière vaak niet het leukste gedeelte. Het aanbod hostingproviders is namelijk groot en het vergelijken van zulke providers is misschien wel het meest oninteressante van het zelfstandige werken. Bovendien krijg je veelal te maken met termen waar je als beginnende zzp’er vaak nog niet eerder van gehoord hebt. Het uitzoeken van al die opties kost veel tijd die je waarschijnlijk liever in je creatieve werk wilt stoppen.

 

Daarom ben ik blij dat er anderen zijn die het met online blogs (online ondernemen, jawel!) voor je uitzoeken. En ik ben er op deze website voor jou om je te helpen met het maken van de juiste keuzes.

 

Er zijn heel wat fijne mensen zoals Pat Flynn bijvoorbeeld, die leerzame artikelen hebben geschreven over hoe je online succesvol zichtbaar wordt. Tips waar je echt iets aan hebt. Zo kreeg ik ooit de tip dat Neostrada een hosting firma is die ik in de gaten moest houden. Na mijn eigen vergelijkingsonderzoekje kwam ik erachter dat er inderdaad hele fijne voordelen zitten aan Neostrada… Let op!

Voordelen van Neostrada

Inmiddels ben ik vier jaar verder en gebruik ik Neostrada nog altijd met veel plezier.

 

Dit komt door drie dingen:

  • Snelle hosting
  • Goedkope hosting
  • Super goede, snelle en vriendelijke klantenservice

 

Eigenlijk precies dát wat je wilt hebben als je een hosting kiest.

 

Bovendien vormt Neostrada een perfect voorbeeld van een bedrijf dat het online ondernemen op een nauwkeurige, en mooie manier in praktijk heeft gebracht.

 

De klantenservice is er namelijk niet, maar ál je vragen zijn voor je beantwoord aan de hand van blogs die ze online hebben geplaatst op hun website. 

In het begin vond ik dit super irritant, want ik wilde gewoon iemand spreken. Dat is wat ik kende. Gaandeweg merkte ik dat er eigenlijk geen enkele vraag was die onbeantwoord bleef voor mij. De klantenservice van Neostrada heeft namelijk écht heel veel gedaan aan het helpen van haar klanten. Met hele stappenplannen en screenshots leiden ze je bijvoorbeeld door WordPress heen.

Prijs

Het grootste pluspunt van Neostrada is de prijs.

 

Voor zo’n 15€ per jaar heb je al een webhosting. Dit is een starterspakket, maar dat is wat ik ook gewoon gebruik. Daar kun je een heel eind mee komen.

 

De kwaliteit van Neostrada is wederom super. Ik heb nooit problemen met vertraging of een storing.
Bovendien is hun dashboard altijd up-to-date waardoor je, áls er wat is, daar kijken wat er is.

 

Meestal als je een nieuwe website aanmaakt is de service zo snel dat je binnen het uur al je website de lucht in kan sturen.

 

Je hoort het, ik ben nog steeds enthousiast!

 

Conclusie!

Ik zit er kortom niet voor niets al zo lang.

 

Inmiddels zijn mijn vader en oom ook overgegaan op deze provider (door mij;-)) Ik vind de firma nou eenmaal erg betrouwbaar en geef daarom graag betrouwbare tips aan mensen die ik vertrouw.

 

Dus als jij op zoek bent naar een betrouwbare hostingpartij: Neostrada is je PARTNER IN CRIME!

 

Bekijk de webhostingspakketten hier: Neostrada.

Ben je geïnteresseerd geraakt in manieren om online zichtbaar(der) te worden? Op deze blog: Vergroot je online zichtbaarheid met deze 4 blogstips!,  heb ik 4 tips voor je opgeschreven. En op deze blog: Regel een veilige website met een SSL-certificaat , schrijf ik hoe je je website kunt beveiligen en wat daar zoal voor nodig is.

 

 

1 thought on “Dit is de beste webhosting voor jouw website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *