Site Overlay

Werkruimte Amsterdam

Het is mogelijk om hieronder een oproepje te plaatsen met werkruimtes in Amsterdam. Onze community bestaat uit creatieve ondernemers die vaardig zijn in veel verschillende disciplines: Art Direction, Copywriting, Illustraties, Animaties, Fotografie, etcetera.
Formuleer je oproep zo specifiek mogelijk: noem de prijs, de plek, de grootte, of het gedeeld is en naar wat voor creatieve ondernemer je op zoek bent. We hebben gemerkt dat dit de beste matches oplevert. Dank!

 

1 thought on “Werkruimte Amsterdam

 1. Voor: Freelance Journalisten
  Waar: In de buurt van Station Rai, Amsterdam
  Hoeveel kost het: € 125,- excl. BTW per maand.
  Soort: Flexplek
  Gedeeld: Ja.

  Als freelance journalisten één ding missen (naast opdrachtgevers die goed betalen natuurlijk), dan is het: een redactie. Kantoorgenoten, die zijn nog wel te vinden. De grote steden zijn vergeven van de workspaces, vaak op schitterende locaties, waar start-ups die iets met computers doen, marketingbureaus en advocaten op de vrijmibo tegen elkaar opbieden over de deze week behaalde successen.

  Gelukkig is er De Coöperatie. Dat is weliswaar officieel geen redactie, voor de journalisten en kleine media-organisaties bij ons in het pand fungeert De Coöperatie wel zo. De Coöperatie zit in Amsterdam, niet tussen de Nutella-winkels en de wassende toeristenstroom van het centrum maar vlak naast station Rai. Binnen de ring, voor de hoofdstedelijke chauvinisten onder u, maar je kunt er ook van buiten Amsterdam makkelijk komen. En we hebben nog plek, zij het heden alleen voor individuele freelancers. Dus als je wilt komen werken op de enige redactie van zelfstandige journalisten: je bent van harte welkom!

  Het kost, voor een flexplek, €125,- (ex BTW) per maand, en dat kan in Amsterdam nergens goedkoper. Of leuker. Of nuttiger. Meer informatie nodig, wil je het een keer uitproberen? Bekijk onze digitale brochure via de link hieronder of schrijf je in via: https://bit.ly/2n1V7s2

  https://decooperatie.org/…/bij-de-cooperatie-hebben-freela…/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *